Zamiast normalnego obiadu, spróbuj zjeść ją przez kilka dni. Zauważysz utratę wagi oraz poprawę samopoczucia.
Burak, bogaty w witaminy, minerały, pierwiastki śladowe i błonnik, jest niskokalorycznym pokarmem idealnym dla odchudzających się.
Niewłaściwie funkcjonujące jelita często przeszkadzają w utracie wagi. Ta kuracja zaspokoiła moją ciekawość i przyniosła efekty. Główną zaletą było lepsze samopoczucie oraz poprawa trawienia. Zalecam również osobom, które nie zamierzają schudnąć, ale chcą się lepiej poczuć i uzupełnić witaminy.
Umyj i zetrzyj warzywa na drobno. Dodaj starte jabłko, jeśli chcesz. Polej sokiem z cytryny i chrzanem, dopasowując sos do własnych upodobań.
Przez kilka dni jedz sałatkę zamiast tradycyjnych dodatków, a także z pełnoziarnistym pieczywem na obiad. W moim przypadku, w ciągu 3 tygodni (nie jedząc codziennie), schudłam 4 kg, które nie wróciły.
W garnku podgrzewaj ½ szklanki wody, dodaj ½ łyżeczki soli himalajskiej i wymieszaj. Następnie dodaj 1 łyżeczkę soku z berberysu, 2 łyżki soku z cytryny i ½ soku jabłkowego. Wymieszaj i natychmiast wypij. Pij ten napój będąc w domu – działa szybko oczyszczając organizm.
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.