Jak jeść barszcz, aby szybko schudnąć? Szczegółowa instrukcja oraz przepis

Składniki:

  • olej słonecznikowy,
  • 1 cebulę,
  • 1 łodygę selera,
  • 1 marchewkę,
  • 1 paprykę,
  • 1 cukinię,
  • 1 buraka,
  • 0,5 kapusty,
  • 2-3 pasty pomidorowe,
  • 14 szklanek wody przegotowanej,
  • soli do smaku,
  • zieleniny również do smaku 

dieta barszcz

Sposób przyrządzenia:

Umyć i obrać cebulę, seler, marchew i buraki. Wszystko pokroić na cienkie plasterki i zetrzeć na grubej tarce. Rozgrzej olej na patelni i podsmaż starte warzywa. Gdy się lekko podsmażą, dodaj pastę pomidorową.

Umyj kapustę i cukinię. Posiekaj warzywa i wrzuć do garnka, dodaj pieprz i wszystko zagotuj. Po ugotowaniu przełóż ugotowane warzywa na patelnię. Dodaj wcześniej przygotowane posiekane warzywa, sól i pieprz. Wszystko dobrze wymieszaj.

dieta barszcz

Dietetyczne menu z barszczem

error: Treść zabezpieczona przed kopiowaniem !!